Copyright 2018 - Custom text here
-->

Eufória kalkulátor

Ha azt szeretnéd, hogy a szórakozás végig szórakoztató legyen, akkor figyelned kell, hogy ne vidd túlzásba az alkoholfogyasztást. Ebben segít neked az új Eufória kalkulátor, melynek használatával megtudhatod, hogy mikor 'érdemes' elfogyasztanod a következő kört.

A béta verzió teljes funkcionalitással működik, csupán azt jelzi, hogy további fejlesztések várhatóak és ezek elkészültével nyilvánítjuk a kalkulátort v1-es verziónak.

Próbáljátok ki és jelezzetek vissza, hogy mivel tehetnénk jobbá a kalkulátort! Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Köszönjük!

Nemzetek italai

Az alkohol kalkulatorban a kiválasztható alkoholok száma folyamatosan bővül. Jelenleg  1526 típussal kalkulálhattok. Ha már ennyi alkoholos italt összegyűjtöttünk felmerült az igény, hogy készítsünk egy listát az egyes nemzetek italairól, amivel egy virtuális körutat tehetünk a világ italai körül.

Bővebben...

Mágikus nagyító

Mágikus nagyító

Kitartóan hiszünk abban, hogy a véralkoholszint kalkulátorban lévő  1526  alkoholtípus hozzásegít titeket, hogy pontosan kijelöljétek, mit fogyasztottatok és pontos eredményt adhassunk nektek arról, mikor ürül ki a szervezetetekből az alkohol. Van akit ez a nagy választék elbizonytalanít. Nekik megalkottuk az egyszerűsített kalkulátort. Azonban ha mégis szeretnél a nagy választékból választani, mindezt gyorsabban, mint eddig, akkor a 'mágikus nagyítót' neked találtuk ki.

Bővebben...

Nemzetközi lesz a kalkulátor

A statisztikák szerint külföldön is használjátok a véralkoholszint kalkulátort. Ezért döntöttük úgy, hogy módosítjuk a kalkulátor működését. Mostantól a számításkor minden esetben az eszközöd (okostelefon, számítógép, tablet) időzónáját veszi figyelembe. Így bármelyik országból használhatod.

Bővebben...

Az oldal a felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ.