Copyright 2024 - Custom text here
-->

Megújult az alkohol kalkulátor

Régóta vártunk erre a pillanatra, amikor bejelenthetjük, hogy megújult az online véralkoholszint kalkulátorunk. Reméljük ti is vártátok! :-)

Ezzel a fejlesztéssel egy külsőben, tartalomban és működésben is merőben új kalkulátorral találkozhattok. A változások mind-mind a felhasználók kényelmét szolgálják.

 Röviden összefoglaljuk a változásokat:

  1. Kényelmes és minden platformon hasonló felhasználói felület. A beviteli lehetőség mobileszközön sokkal kényelmesebb lett (a fekvő képernyős használat ajánlott).
  2. Az alkoholfajtákat csoportosítottuk, hogy könnyebb legyen választanod.
  3. Rengeteg alkoholfajtát gyűjtöttünk össze neked elősegítve a pontos kiválasztást. Jelenleg   alkoholtípus közül választhatsz, de az adatbázisunk még így is erősen hiányos. Folyamatosan dolgozunk az alkoholfajták bővítjük, hogy valóban bármit választhass.
  4. Ha ittál egy kört, az aktuális időponttal tudod rögzíteni az adatokat, így a következő kör rögzítésekor is aktuális lesz az új számítás.
  5. Cookie-k alkalmazásával is támogatjuk a könnyebb használatot
    • A fogyasztások adatai menthetőek és visszatölthetőek. Így ha elhagyod az oldalt és visszatérsz, akkor nem kell elölről kezdened.
    • Minden számítás alkalmával elmentjük az adatokat így bármikor bárhonnan visszatérve hozzáadhatod a következő kört.
  6. Az egy körhöz tartozó sor összecsukható, így több adat fér el a képernyőn (a fekvő képernyős használat ajánlott).

A jövőben az alábbi fejlesztéseket tervezzük:

  • A számítási algoritmus továbbfejlesztése a pontosabb eredmény érdekében.
  • Alkohol adatbázis bővítése (felhasználói igények szerint).
  • A felszívódási idő beállításának lehetősége.
  • Az eredmények grafikus megjelenítése.
  • Alkohol gyors kereső a könnyebb adatbevitel érdekében
  • Koktél kalkulátor - Ha koktélt iszol, akkor sem kell lemondanod a kalkulátor előnyeiről. Ha elkészül a koktél kalkulátor, akkor azzal pontosan kiszámolhatod, hogy egy koktél alkotóelemei összességében mennyivel emelik a véralkohol szintedet. 
  • Eufória kalkulátor - Reméljük, hogy már a neve is izgalmasan hangzik. Segítünk, hogy ne ess túlzásba és mindig pontosan abban a tudatállapotban legyél, aminek még van értelme. Ez a tudatállapot az eufória. Megmondod mit szeretnél inni és megmondjuk, hogy mikor tedd. Így nem eshetsz át a ló túloldalára. Jól hangzik? Látogass vissza a jövőben és keresd az eufória kalkulátort!

Felelősség

Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy az alkohol kalkulátorral kiszámolt 'kijózanodási idő' csak tájékoztató jellegű. Az eredmény a testsúlyod és általános alkohol lebontási képességek figyelembevételével születik. Egy kis ráhagyás sosem árt!